Flitiga lisor

Glömde ju berätta att jag var hos Johanna, Ester och Isak idag på förmiddagen! Emma och hennes barn var också där! Vi planerade vårens flitiga lisor! Så var tredje vecka fram till sommaren har vi dater nu! Och för er som aldrig hört talas om flitiga lisor så innebär det att man är ett gäng "lisor" som träffas regelbundet och den man är hos bestämmer vad alla ska göra! Det kan vara allt från att städa huset, vika tvätt, stryka, putsa fönster, måla ett rum! Ja, vad man än kan tänkas behöva ha hjälp med! När man ses så jobbar man på i 2,5 timme och sen avslutar man med lite fika! Det är väldigt kul! Och verkligen något jag rekommenderar! Man hinner väldigt mycket på den tiden, speciellt när man inte har några barn runt sig heller! :) När vi var här sist, så hade jag en lååång lista och allt hanns med! Hade faktiskt behövt en lite längre lista, för vi blev klara redan efter två timmar! Då städades huset, bänkskivorna i köket slipades och oljades, foton sattes in i album och köksluckor blev putsade! Bland annat! :)

Mormor!

Mormor räddade oss! Hon kom hit lagom till kvällsmaten! Till Julias (och vår såklart) stora förtjusning! Så nu har de lekt och busat, Kim har sovit och jag har suttit i soffan o vilat! Skönt! :) Nu blir det lite avatar i soffan innan jag somnar! Hoppas på att få sova inatt! Hoppas på att Kim också får sova så vi känner oss lite piggare imån!!

Kims diagnos

Ja, han fick veta av läkaren att det är bihåleinflammation och luftrörskatarr han har! Stackars, stackars honom! :( Men nu har han iaf fått mediciner! Det är skönt, jag hoppas att det var mirakelmedicin så han känner sig piggare redan om någon timme! Anar att jag kommer behöva honom väldigt mycket inom den närmsta tiden! ;) Det är skönt iallafall att han fått en förklaring på varför han inte blivit frisk utan bara sämre och sämre!

Hmm...

Mensvärken kommer och går! Har precis tagit en varm dusch och två panodil! Så får vi se om det hjälper... Ska strax åka och hämta Julia, hade helst velat sova lite, men med magontet kan jag inte! ...

Sjuklingen

Alltså, Kim är verkligen fortfarande sjuk! Ännu sämre idag! Han har varit sjuk sen förra måndagen! En hel vecka nu, och just som man tror att: nu kan han inte bli sämre, så blir han det! Ännu sjukare! Idag har han högre feber än nångång innan! Stackars honom! Så nu är han på vårdcentralen igen, och jag hoppas verkligen att han får nån medicin som gör honom frisk snabbt! Julia och jag saknar ju gamla vanliga Kim!

Stressmorgon

Det är underbart att Julia nuförtiden tar sovmorgon! Idag sov hon gott hela natten och vaknade först kl 7:30! Underbart! Men att då hinna till förskolan kl 9:00 är lite meckigt och stressigt! Speciellt när man har en långätare till dotter! Hon kan lätt sitta en timme vid frukostbordet! :) Men hur som helst, vi hann! Och jag klagar inte! Älskar sovmorgnar! :)

BB-väskan

Den är packad och klar! Eller så gott som iallafall, det allra sista får vi ta när det är dags att ge sig iväg!

Tandborste, duschgrejer, tandkräm, hårborste, nagelfil (minns nog hur långa o vassa naglar Julia hade), en liten flaska cocacola till mig och en redbull till Kim,
deo, kamera, Dumle
och inte att förglömma....
en skiva med Katie Melua!
:)



Den kan jag ju visserligen lägga ner i väskan redan nu... Men! Den är på övervåningen, och jag älskar inte att gå i trappor för tillfället!
Eller rättare sagt, min kropp älskar inte trappor just nu! ;)

Mormor o morfar

De kom hit idag och tog hand om Julia, lagade mat och lät mig och Kim vila! Det var välbehövligt!
Tack, tack! :)
Jag har verkligen inte mått bra idag. Hoppas på en god natts sömn och en bättre måndag!



Bad day..

Ingen bra dag alls idag! :( Jag mår så himla dåligt! Ont, ont och känner mig konstig! Tack o lov kom mina föräldrar hit idag och avlastar lite! De har varit ute o lekt med Julia så Kim o jag fått vila, lagat mat till oss och busat med Julia! Snällt! Just nu ligger jag i sängen och vill helst inte kliva upp! Bebisen trycker på neråt så jag känner mig helt tung när jag går och ont gör det! :( Jag vill att det ska sätta igång nu! Fast ändå inte... Vill mest bara känna mig pigg och må bra! Oj, vilket gnäll-inlägg det här blev! :(

Sovmorgon!

Andra dagen i rad som Julia tagit sovmorgon till halvåtta! Härligt! :) Natten i övrigt har inneburit mycket hosta för Kims del och väldigt lite sömn! Men nu drar vi igång den här dagen med oanade krafter! :)

v 39

Det går jag in i idag ja! Milda makter! Inte konstigt jag har ångest för förlossningen ju! ;)

Bebisen:
Barnet är ungefär 50 centimeter långt. Det har vuxit färdigt nu men kan fortsätta öka i vikt. Allt handlar nu om att förbereda sig på livet utanför din trygga mage. Barnet producerar fett för att klara sig i kylan utanför magen. Levern och hjärtat lagrar näring för att ta till vid syrebrist under förlossningen. Näringen hjälper även det nyfödda barnet att klara sig utan föda det första levnadsdygnet.

Vikt 3 450 gram


 Snart, snart... får vi träffa den nya lilla människan :)
 *längtar*

Dansa

Julia älskar att dansa! Tidigare ikväll bjöd hon upp pappa Kim och så dansade de, tills de båda var helt slut! :)

 

 Sweetheart!

saknar...

...min snälla syster som varit här sen i onsdags och hjälpt till när Kim legat sjuk och min energi inte räckt till! Hon åkte hem idag och vi saknar henne!



Sara bakar tekakor! :)

Förhoppningsvis kommer hon ner o hälsar på snart igen! :)

lördagkväll

Och då betalar man räkningar! Sådär lagom spännande! ;)
Men lite tacos blev det till kvällsmat, och nu lite godis! Ska lägga mig o läsa i soffan! Har ingen bra kväll! Massa ångest ikväll inför förlossningen! Det går verkligen upp o ner det där! Ena dagen är allt ok, nästa har jag rå-ångest! Alltså, det gör ju sjukt ont att föda barn! Så enkelt är det....

Men som sagt, ska inte tänka på det nu! Soffan med bok var det! :)

Lördagslunk!

Kim mår fortfarande dåligt! Tack o lov är sara kvar till ikväll! Så hon o Julia har spenderat en timme ute i kyliga vädret medan Kim och jag fick ligga inne o vila! Välbehövligt! Ikväll åker hon dock hem... Känns väldigt tråkigt! Kommer sakna henne och hennes hjälp!

Tekakor!

Sara hade gjort tekakor till kvällsmat! Mycket gott! Tekakor och en kopp te! Mysigt! Ikväll är vi trötta allesammans! Blir nog en tidig kväll! Kim mår ju verkligen inte bra än heller! Och min rygg är helt slut! Hoppas på en HEL natts sömn... Håll tummarna! ;)

Busiga pastan!

Ja, det är Julias smeknamn på moster det! Vi kallar ju henne "busiga räkan" hela tiden o så i förbifarten sa Kim att Sara var busiga spagettin! Efter några timmar, helt plötsligt, så säger Julia "busiga pasta" till sara! :) Och busat, det är precis vad pastan och räkan har gjort idag! ;)

Sjuk-hus

Kim är ännu sämre idag! Så idag åkte han till vårdcentralen! Hans ögon varar och är tokröda! Men antagligen är det ett virus, så nu fick han stark hostmedicin och så hoppas vi att han är bättre imån! För just nu är han verkligen risig! :( Sara, Julia och jg har varit i stan o handlat mat, skönt med lite sällskap! :) Snälla syster har dessutom dammsugit hela (!!) huset! Hennes kommentar efter halva var "jag ska aldrig skaffa hus!!" :) Det tar ju en stund att dammsuga ett helt hus! Och svettig blir man! Sara har fått erfara det nu! :) Nu ligger Kim och sover igen, Julia o jag leker på hennes rum och Sara bakar tekakor till kvällsmaten! :)

Känslostormar

Så är det! Är så in i Norden trött på mig själv! Ena stunden är jag hur glad som helst och allt är bra! Nästa stund är jag helt förtvivlad och trött och ja, helt slut! Min kropp är inte gjord för att vara gravid, så enkelt är det! Vill bara att det ska dra igång nu så jag slipper må så här dåligt!

Undrar...

...när förlossningen ska sätta igång! Och hur! Jag hoppas att det händer snart! Vill ju träffa bebisen! Och få smärtan överstökad! Själva ögonblicket när man får upp sitt nyfödda barn på magen, det längtar jag så otroligt mycket efter! Och när Julia för första gången får träffa sitt lillasyskon, det är också något jag längtar efter! Och fikat som man får när allt lugnat sig och innan man blir uppkörd på bb! Och att få gosa med det lilla underbara nya livet! Och den varma chokladen som man kan dricka oändligt av på bb! Och den nya vardagen med två barn! Jag längtar verkligen! :)

Snällt!

Sara har bakat frallor, kokostosca och Märtas skurna chokladkakor! So far! Snällt av henne! :)

Sara bakar

Och jag sitter i soffan och bloggar! Läser lite! Gör inget speciellt! Väntar på att förlossningen ska sätta igång! ;) Kim kom hem inatt, han mådde sämre igen! Mer feber och hosta! Så nu blir han hemma inatt från jobbet och så hoppas vi innerligt att han snart är sig själv igen! Jag behöver ju ha honom frisk! :) Julia är heller inte helt hundra idag, tokigt förkyld! Sara är snäll och stannar kvar o hjälper oss! Lite avlastning tackar vi inte nej till just nu ;)

Bokrean!

Innan Mvcbesöket idag så smet jag in en sväng på bokrean i stan! Två barnböcker; Toystory och Tullas potta blev det till Julia!
"Dyngkåt och hur helig som helst" och en Mari Jungstedtbok, och en kokbok! Eller som Kim tyckte; en kokobok ;)

Tyckte inte det fanns så mycket fina böcker på årets rea! Men som sagt, några kap fick jag gjort! ;)

Systeryster!

Vi hämtade Sara på tågstationen i eftermiddags! Julia satt och blängde lite skeptiskt på henne hela vägen hem, men sen! Då fick Sara veta att hon levde! Julia busade järnet! Sara skulle jaga henne, hoppa i sängen, leka med dockorna, i köket, ja allt skulle Sara hinna med! Julia blev överlycklig när hon förstod att Sara faktiskt skulle sova över här! Då var det okej att gå o lägga sig!
Sara fick natta! :)



Söta kompisar! :)

Så nu känner jag mig rätt lugn, om förlossningen skulle dra igång så vet jag att Julia tyr sig till Sara! :)

Chokladpuss!

När jag tidigare idag skulle åka till stan, sa jag hejdå till mina älsklingar och gick sen ut till bilen! Men då knackade Kim på fönstret o ville jag skulle komma in igen! "mamma glömma puss!!" sa Julia och så fick jag världens goaste puss! Julia hade precis ätit en chokladbit så hon var alldeles chokladig runt munnen! Men glömma puss fick jag ju förstås inte ;)

Hetsig diskussion...

... har förekommit i det här huset idag! Om förlossningen sätter igång när Kim är på sitt nattskift så vill han (han är bestämd så in i Norden!), att jag ska ta en ambulans till förlossningen! En ambulans!! En ambulans tar man om man är dödssjuk! Inte om man ska föda! Men, Kim menar att om han ska hem hit o hämta mig tar det ca 40 min! Sen 20 min härifrån till förlossningen! Så därför tycker han att en ambulans är lösningen! Inte jag! Kan ju dock inte köra in själv, det lär ju inte funka... Men på 40 min ska jag väl inte hinna föda? Och efter 40 min är ju Kim hemma, och då är jag trygg! Så kan vi åka in till förlossningen tillsammans, i lugn o ro! Så tycker jag! :)

Jobbnatt!

I natt ska Kim jobba! Likaså imån natt! Jag som avskyr att sova utan honom i vanliga fall, tycker att om man har en höggravid fru hemma så borde man få vara hemma på sina nattskift! Med betalning då såklart! :) Men eftersom hans företag och jag tänker rätt olika i den här saken så får jag väl ge mig då! Och låta han åka till jobbet! Tack och lov kommer min snälla syster hit och sover i två nätter, så slipper jag vara själv! Snällt av henne! Och skulle förlossningen dra igång så tar hon ju hand om Julia medan vi åker in! Perfekt! :)

Mvc

Yes! Mitt hb har gått från 95 till 105 sen jag började äta medicinerna! Hurra!! :) Känns väldigt skönt! Jag känner mig mycket piggare, inte alls så matt! Bebisen var på god väg att fixera sig berättade barnmorskan också! Och hjärtljuden låg på 142! Underbart att höra hjärtat slå! Snart så... Ewa, barnmorskan trodde inte vi skulle ses om två veckor som planerat! hon tror bebisen kommer innan dess... Spännande! :)

Nattamacka

Himmel vad hungrig jag är! Och kissnödig! Lika bra att gå upp en stund! Kan ändå inte sova! Står i köket o äter knäckebröd och läser några bloggar... Väntar på att tröttheten ska komma så jag kan få sova! Konstigt det där, är ju trött, men sova kan jag verkligen inte! ;)

Nybäddat!

Har bäddat rent i sängen idag! Underbart att krypa ner i den nu! Tänk om man kunde ha nybäddad säng varje kväll... Ja... Det vore faktiskt inte alls fel! :) jag bäddade och gjorde i ordning bebisens säng också idag... Mysigt! Julia tyckte dock att hon skulle hjälpa till och klättrade i själv, gång på gång! ;)

handlat lite...

Handlat lite till mig och Kim! ;)

 

 

Några exempel!

Bl a varsin jacka, så nu vill vi ha vår! På en endaste gång! Eller iallafall när kläderna kommer nästa vecka! ;)

Hyggligt!

Skrev ju i helgen om att det var datakrångel i affären när jag skulle hämta ut mina paket...
De bad ju tusen gånger om ursäkt för att jag fick köra extra!
Idag när Kim hämtade två  nya paket, så kom personalen med en present till mig, för att det hade krånglat den där lördagen! Hyggligt tycker jag! Så funkar det här ute på landet! ;)


 en ask med choklad! Tack Tack! :)

Hoppetossa!

Julia älskar att klättra o hoppa! "Ta kort pappa!" Och ja, det gör vi gärna! :)





Busiga läääkan har energi till tusen! :)

Tisdag!

Jaha, den här dagen bara försvann!
Den har verkligen gått i ett! Efter frukosten körde jag en sväng till Gekås och ordnade några ärenden åt Kim! Och fyllde på vårt klistermärke- lager! Och plåster-lager! (Alla dockor har plåster just nu, alla har aj-aj! Inklusive Julia själv! ;))



När jag kom hem var jag helt färdig, så sen sov jag i nästan 2 timmar! Skönt!
Kim har fortfarande feber och ont i halsen! Dessutom har han fått hosta! Synd om!
Jag har börjat snörvla lite jag med, men det tänker jag inte låtsas om! Vägrar bli sjuk just nu! Vill verkligen inte vara sjuk, inte nu!!

Vill ha...


Är helt övertygad att min Buseräka också vill ha en sån här! ;)

Sjukstuga!

Kim har feber och är hemma från jobbet! Vilket i sig är rätt skönt, men det hade ju varit roligare om han var frisk! Jag hoppas det går över snart!
Jag har haft tusen sammandragningar ikväll, en del har varit rätt jobbiga! Bebisen i magen förbereder sig förstås!

Började läsa en Mari Jungstedt igår ju! Och oj, vad bra! Läst lite mer än hälften redan!



Tack Ninni, för tipset! :)

Ska läsa vidare nu, och titta på Familjen Annorlunda!

Busiga räkan!

Julia är fantasiskt söt! Nu har hon ett nytt smeknamn; Busiga Räkan! Eller som hon säger; Buse-lääka! ;)
Kärt barn har verkligen många namn! Det har man förstått sen man fick barn! Det talesättet fick en helt ny innebörd när Julia föddes! Hon har haft många smeknamn; Smulia, Smulan, lillan, Julle, Juuuliiia (uttalas med spansk brytning!), smultronpaj osv!
Men nu är det alltså Buseräkan! Och hon är så söt som kallar sig själv det också! ;)



Busiga räkan med sin polare William!

Febrig man

Ont i halsen och feber har Kim! Han är som ett element! Vi somnade gott efter att ha läst lite bok! Och så helt plötsligt rusar han upp, tar en tablett och kryper ner under täcket o skallrar tänder! Så nu ligger han nerbäddad i sängen o hoppas på att immunförsvaret jobbar fort! :) jag vill INTE ha en febersjuk man bredvid mig på förlossningen! Jag vill heller inte vara febersjuk själv under förlossningen! Måste vara hemskt! Men jag är inte så orolig, Kims immunförsvar jobbar alltid fort, och föda idag är väl ändå inte tanken! ;)

Förr

Innan Julia föddes, för en mindre evighet sen! Då kunde vi ligga i sängen en hel dag brevid varann och bara läsa! Varsin bok, varsin filt och varsin kudde! Så himla mysigt det var! Speciellt när man var lite halvdålig, då var det skönt att bara slappa en dag! Nu för tiden ges ju inga såna tillfällen direkt! Förutom idag då! Julia är på förskolan några timmar, Kim har ont i halsen och jag har ont i kroppen! Perfekt! Och en hel hög med böcker att läsa! Mysigt! :)

Bokpaket

Fick hem ett gäng böcker idag ju! Tre stycken deckare av Mari jungstedt, bland annat! Min kusin Ninni som tipsade om henne! Så ikväll går jag o lägger mig tidigt! Är så sugen på att läsa! Har bara några sidor kvar i harlan coben boken som jag lånade på bibblan förra helgen! Sen blir det Mari j för hela slanten :)

Ute i vårsolen och leker!

img_4652 (MMS)

Ute i vårsolen och leker!

Hicketihick!

Bebis i magen har hicka! Hela magen hoppar! :) Julia försöker skrämma bebisen genom att blåsa på magen och säga "buuu!" Sött! ;)

All by myself

Jaha, den här dagen började inget bra! Julias mormor skulle komma, men hon ringde i morse och avbokade. Jag hade verkligen sett fram emot att få vila idag! Har sovit så dåligt i natt, magkatarr och huvudvärk o kramp i fogarna! Men så tänkte jag flera gånger inatt, att imån då får jag vila o så kommer jag känna mig piggare! Men nej, så blev det inte! Så idag biter jag ihop och håller mig på benen med en himla massa envishet! Har ju inget val! Julia har energi till tusen! ;) Så nu har vi varit i affären o hämtat paket! Ett bokpaket och ett HMpaket! Och så köpte vi "jööölk"! För vet ni vad? Julia har börjat dricka mjölk! Äntligen! :)

Städat!

Efter att vi varit ute en stund, Julia och jag så tyckte jag det var dags att gå in! Det höll inte Julia alls med om! Jag försökte till o med skylla på dockan som hon haft med sig ute, att hon frös! Dockan hade ju liksom inga vantar! Men nejdå! Julia kände på dockan, och hon var ju inte alls kall! Enligt Julia! ;)
Tack o lov kom Kim hem snart därpå så det blev skiftbyte!
Jag gick in o dammtorkade nedervåningen! Och dammsög fyra rum! Sen kom Kim så då fick han ta över dammsugaren!







Julia ville såklart hjälpa till att städa! :)

Skönt att ha städet klart för den här helgen! Kan ju säga att min rygg och mina fogar dessvärre gör sjukt ont ikväll! Dammsuga borde vara totalförbjudet när man är höggravid! Borde man inte kunna kräva gratis städning från en städfirma de sista veckorna!?
Jag vill nämligen ha rent och städat när bebisen ska komma hem! Och Kim sliter ju på som han gör, kan ju inte kräva att han också ska tycka att hemmet ska vara skinande blankt lagom till bebisens ankomst!

Nog om städ! Här är dammsuget och dammtorkat iallafall! Så jag är nöjd! :)
Ikväll har vi sett film... Orkade dock inte se klart hela, den var rätt seg, men ändå rätt bra (so far!)



Sov sött!

v 38



Med risk för att låta tjatig; jag fattar inte hur det kan vara två (!) veckor kvar! Jag kan liksom inte bli större, inte utan att explodera!

När jag ser den här bilden så fattar jag verkligen varför allt känns så tungt just nu! Magen är enorm ju!

Ute o går med sin docka! :)

img_2057 (MMS)

Ute o går med sin docka! :)

Paella!

Ikväll blir det lite paella till kvällsmat! Köpte med mig en grillad kyckling hem! Det ska bli gott! Är hungrig redan nu! :) funderar på om jag o Julia ska åka till Ica o hämta paket innan de stänger kl 15... Vi var där innan vi körde till city, men då hade de datakrångel så tyvärr fick jag inte ut mina två paket! Hmm.. Får se! Lekplatsen hägrar nämligen också! Är ju fantastiskt väder ute! :)

City

Det blev en tur till stan i förmiddags! Hade bestämt att träffa Frida kl 10:45! Det var en evighet sen vi sågs så det var väldigt kul! Mycket som hänt sen sists! Förut jobbade hon i Varberg och då var det mycket enklare att ses! Nu bor o jobbar hon i Göteborg så våra vägar korsas inte lika lätt! Julia fick välja fika helt själv, en dammsugare föll det på... Efter mycket velande fram o tillbaka! ;) Nu har vi legat o sovit en stund i soffan! Skönt! Det behövde vi båda två! :)

Motivation

Så här motiverad som jag är efter den här graviditen har jag nog aldrig varit; att komma i form! Jag vill verkligen bli av med mitt sockerberoende, jag vill ut på promenader, träna och springa! Just promenader kan jag sakna oerhört mycket! Speciellt såna soliga och fina dagar som det var igår! Två veckor till, nedräkningen är i full gång! Går in i v 38 idag! Spännande! :)

Kudde

Kim är för söt! När han ska sova och lägger sig tillrätta, då lägger han huvudet på den yttersta kantbiten! Alltså, han använder kanske 2 cm av kudden utan att överdriva! Det vill säga, ingen kudde alls egentligen! Jag drog bort den igårkväll lite försiktigt, är helt säker på att om jag gör det när han sover så skulle han inte sakna kudden! :) Idag är det kallt! Minus 11 grader har vi utanför huset idag! Det är kallt! Längtar till lite värme! Och sol!

Duktig man

Är så imponerad över min man som slutat äta sötsaker (han är världens godisgris.. Eller var iaf)! Han springer och gör armhävningar för fullt! Vältränad kommer han bli! :) och jag längtar verkligen till då jag får börja träna! Komma tillbaka till min egen kropp! Vill också äta lite nyttigt och springa och gå promenader! Snart...

Lasagne!

Emma och barnen kom hit i eftermiddags, så vi gjorde Lasagne medan Kim passade barnen! Sen kom Niklas när han slutat jobba! Väldans trevligt och mysigt! Kul att äta kvällsmat ihop och barnen, de lekte o hade kul! Några konflikter blev det såklart, båda är ju 2 år och lite allmänt trotsiga ;) Söta är de och mellan konflikterna blev det en hel del kramar dom sinsemellan! :) Nu hoppas jag på en lugnare natt, hoppas verkligen att Julia sover bättre inatt! Hela familjen W skulle behöva en riktigt god natts sömn!

Sova!

Nu ska jag lägga mig och vila i sängen! Läsa lite bok till jag somnar! Är helt färdig! Trista inlägg idag som alla handlar om hur trött jag är!
Har iallafall varit hos Emma och barnen en stund på förmiddagen och lekt. Och snackat förstås! :)
Julia var helt slut nu när jag körde henne till förskolan, hon satt så lugnt och stilla i sin stol, och när jag öppnade dörren för att plocka ut henne, så nog sov hon! :)
Men hon vinkade glatt till mig när jag sa hejdå och följde med fröken in på samling! Underbart!
Så nu har jag precis tryckt i mig lite lunch o ska som sagt var sova!

Så...

...idag är familjen W trött för den som missade det från förra inlägget ;) Lite mysig frukost med varm choklad och yoghurt blir det för min o Julias del iallafall! Och ostmacka! :) Kim är på jobbet redan , tycker synd om honom som också är så tokigt trött idag!

Drömmar

Julia har sovit dålig inatt igen!! :( Kim och jag med, såklart! Hon verkar drömma otroligt mycket just nu! Och så pratar hon i sömnen! Konstant! (som mamman sin enligt pappan... ;)) Hon säger; Ajaj, mamma-blåsa, sjunga bäbä, titta nej, osv! Och så vaknar hon till och är ledsen! Synd om henne som inte sover ordentligt! Och om föräldrarna som varit bortskämda ett tag nu med nätter där hon sovit helt o hållet utan att vakna en enda gång! Sömn är verkligen ett hett ämne som småbarnsförälder! ;)

Eltandborste!

Så har vi beställt en sådan! Den bästa! ;)



Oral B Triumph 5000!

Så nu ska tänderna bli renare än rena! :)

Titt-ut!

Efter den eländiga turen till simhallen (för min del...) så ville Julia ha min mössa! Och det fick hon såklart! :)





Titt-ut!!

När Julia somnat lagade jag god torsdagskvällsmysmat! "Varm smörgåstårta!" Mysigt att få sitta och äta kvällsmat i lugn och ro emellanåt!

Sista dagen


Idag har det varit Kims sista lediga dag! Fy så tråkigt att han ska börja jobba igen! Tycker det är mycket mysigare och roligare när han är hemma!
Och så är jag lite nervös att han ska vara på jobbet när förlossningen sätter igång! Det tar ju ändå 40 minuter för honom...minst, att komma hem!

I förmiddags kom Eddie och Susanne hit på lite fika! Min frys gapar tom, så Susanne var snäll o tog med lite drömtårta! ;)



Julia skulle inte sitta på sin stol, nejdå, stå på en ministol, bredvid Eddie! Förstås! ;)

När Kim druckit upp sitt kaffe gick han ut och städade bilen, och monterade babyskyddet! Julia sa till igår när hon åkte hem från förskolan, att hon vill sitta bak, så det ändrade Kim också! Får se hur det funkar imån när jag ska köra själv med henne! ;)





Lalandia

Blir väldigt sugen på att åka till Lalandia när jag ser hur kul Julia har i vattnet! Undrar om man skulle kolla upp det till hösten! Då är smultronet ett halvår, kanske är lite tidigt ändå? Tål att tänkas på iaf! :)

Lyckligt...

... är iallafall att se Julia så glad och sprallig i bassängen! Hon sprallar runt, hoppar, simmar och häller vatten på sin pappa! Hon är hel-lycklig! Och ja mamman smälter förstås! :)

Skogsarg!

Alltså, nu är jag fly förbannad! Vi åker in till simhallen, Kim o Julia skulle bada och jag skulle följa med som sällskap! Att bada är inte ett alternativ just nu... Tror ni att jag blir förbannad när de säger att om jag ska få följa med in så får jag betala fullt pris! 43 kr! För vadå frågar Kim... Använda toaletter, vara i lokalen, säger den jävla personalen! 43 kr betalar jag inte! För att ev gå på toa en gång och få vistas i lokalen utan att bada! Det är ju helt sjukt löjligt och arg som ett bi är jag! (vet att jag inte ska bli så upprörd just nu, men det blir jag! Inte så himla roligt att sitta utanför och vänta!) 43 kr är väl inte så mycket att bråka om egentligen, men jag är höggravid, blir skogstokig fort och nu får jag inte ens umgås med min dotter i simhallen!! Arg! Arg! Arg!

Sömnlösa nätter...

Det är lite jobbigt att inte få sova på natten, när man inte vill något hellre! Men! Tänk vad mycket man hinner fundera på! Matlistor, förlossning, ommöblering, resedrömmar... Ja mycket hinns med på en natt! :)

Blåst!

Blåser som 17 ute! Det och minusgrader är en dålig kombo! Att dessutom inte kunde knäppa jackan när man är ute är inget jag rekommenderar! Tacka vet jag filt och vetekudde i soffan! ;)

Full rulle!

Ja nu är jag slut! Supertrött! Efter en natt utan sömn har jag varit hos tandläkaren, handlat och fikat på stan och varit hos frissan! Är som sagt trött nu! Jag hoppas på att sova bättre i natt! Har så himla ont på natten av att ligga ner! Höfterna krampar och varje gång jag ska vända mig är det tungt och gör ont! Bebis trycker på kan man säga! Men i natt blir nog bättre ;)

Morden i Sandhamn

Kim och jag tittade på två avsnitt ikväll! Spännande! Ett kvar! Men det får bli i morgon! Nu blir det säng o sova!
...eller lite läsa får det nog bli! ;)

På tal om...

...bibliotek! Jag älskar verkligen såna! Det är så mysigt att åka till bibblan, kolla på böcker, läsa och bara titta! Har alltid tyckt om bibliotek! Skulle jag inte vara förskollärare skulle jag vilja vara bibliotekarie!

Nu är det dessutom ännu roligare, för Julia älskar också att åka till biblioteket!
Hon hämtar bok efter bok, det är så härligt att se henne så glad!



Mina älsklingar efter biblioteksbesöket!

När vi kom hem läste Kim bok efter bok för henne! Hon är verkligen en bokslukerska! Kul! Favoriten den här gången blev "Emilia i simhallen"! Kim tyckte väl den var måttligt rolig att läsa en femte gång, men vad gör man inte? ;)

Jag fick också en bok hemlånad!



Ska bli spännande att läsa! :)

Fikabesök

Tomas kom hit en sväng efter jobbet! Alltid så trevligt!






Julia blev såklart överlycklig! Hon har pratat om Toooomaaas i flera dagar! Så hon haffade honom direkt såklart och ville leka! :)

Han kunde dock inte stanna så länge idag, men lite fika, lite lek och dans hanns med ändå! :)

Förvärkar...

... det har jag gott om! Bebisen förbereder sig för fullt för att komma ut! :) och nu var vår granne Anita här en sväng och hon tyckte magen hade sjunkit ner, enligt henne! :) Yes!! Magen molar för fullt! Snart så... ;)

Familjen snark!

Idag har vi varit på bibblan på förmiddagen! Hela familjen! Mysigt! Lånade några böcker innan vi åkte hem! När vi kom hem somnade hela familjen i soffan! Som stenar! Och vaknade lite senare än vad som var tanken! Men Gud vad skönt det var att sova! :) Jag sov så himla illa i natt så den här tuppluren på nästan två timmar behövdes nog ;)

Mörkrädd!

Japp! Kim jobbar eftermiddag, så han är inte hemma förrän vid tolvtiden! Julia sover och jag sitter i soffan o lyssnar på blåsten ute! Det tokblåser verkligen, typiskt nog! Massa konstiga ljud på altanen, gud vad jag saknar Kim! Och smilla! Inte för att hon var så mycket vakthund... Hon blev mest glad om det kom någon, nomatterwho-liksom :) men hon var ju ändå ett sällskap! Att somna innan Kim kommer hem lär inte vara ett alternativ idag! Hua!!

Familjen Annorlunda

Ikväll är det Familjen Annorlunda! Me like! Det är så himla mysigt program! Och jag är så imponerad över hur de får sina livspussel att gå ihop! Ibland tycker jag (!) det är svårt att få allt att gå ihop! Och då har jag bara ett barn!! 10 barn liksom? Hur hinner man med nånting överhuvudtaget?



Klistermärken!





Att klistra klistermärken tycker Julia är superkul! Fint blir det också! :)

Födelsedagsfika

Så fick det bli i eftermiddags! Grannens mellanbarn fyllde år förra veckan! Så ett litet paket till honom och sen massa fika, och alla var nöjda!
Söta grannen hade bakat en av mina favoritkakor;



drömtårta!! :)

Gud vad gott! Och gulligt av henne! :)

Alla hjärtans dag!

Jag fick present av Kim o Julia när jag kom hem från Apoteket! Julia hade skrivit o ritat ett fint kort, o så stod det fina röda tulpaner på bordet! Och en ask choklad som Julia hade öppnat! :) Sött av mina älsklingar! Blev jätteglad! Kärlek är härligt! Jag älskar dom så mycket! Behöver inga presenter för att komma ihåg det! Egentligen! Men glad blev jag förstås :)


Min kärlek! ;)

Apoteket!

Mitt projekt idag var att hämta den sista medicinen på apoteket! Den var slut i fredags, men på lördagen skulle de fått hem den fick jag veta! Ok! Så kom lördagen och det blev inte av att jag åkte till stan, men idag när det är måndag! Då åkte jag in! Tror ni medicinen fanns? Nej, den skulle komma i eftermiddag! Hon bad tusen gånger om ursäkt! Det hjälper ju inte mig så arg blev jag! Nu hade jag ju liksom ändå väntat till måndagen!! Så hon fick minsann fixa detta! Efter några samtal till läkaren på Mvc och andra apotek så fick hon napp! (tur för henne;)) Det fanns en burk på ett annat apotek som var beställd till någon annan! Så om jag skyndade mig så hade de lagt undan den till jag kom! Tur för mig, otur för den som blev utan! För den var ju faktiskt beställd till någon annan! ;) så nu äntligen har jag alla mediciner som jag knaprar på för fulla muggar! Ska bli pigg som aldrig förr ;)

måste bara...

fortsätta på Julias favvouttryck! Här kommer några till;

"Köööpa den!" (säger hon så fort hon ser något hon tycker är fint! En favoritsysselsättning hon har just nu är att titta i kataloger av alla slag!)

"Ååå de?" (=vad är det?, en fråga som hon ställer om ALLT! ;))

"Sova mer nej"

"Gott-nej-äccckkkit!"

det kom ett paket...

Jag lyckades till sist! Få fart på elden i kaminen alltså! Alldeles själv! *nöjd*

Så var den här söndagen förbi också! Tiden rusar! Haft en lugn och bra dag med min dotter! När Kim kom hem åt vi pizza! Mysigt!

Fick en avi på posten för några dagar sen, ett paket till Julia! Hade ingen aning om vem det var från, men så hämtade Julia o jag det idag och jo, då fick jag mina aningar om att det var från Sara! Moster Sara. En namnsdagspresent till sitt gudbarn! Sött! :)
Julia blev överlycklig såklart, dels för att få öppna "ket" och så för att det var massa mat till nya köket! Så Julia hälsar och tackar! ;)



Ikväll blir det Harry Potter igen!

v 37!

Gravid vecka 37

Du anses nu vara fullgången och hos bebisen utvecklas de sista detaljerna. Den är nu omkring 49 cm från huvud till tå och väger c:a 3 kg. Under denna veckan kommer din bebis sannolikt att sjunka ned och fixeras med huvudet i ditt bäcken. Om det inte är din första graviditet så kan fixeringen komma senare. Du kommer förmodligen känna en viss lättnad när bebisen sjunker ned och trycket på dina revben lättar, medan å andra sidan trycket på din livmoder, bäcken och blåsa ökar så att ditt behov att kissa kan öka, samtidigt som vissa upplever smärta i ljumskar och ben.  

Forskning har visat att stresshormoner kan påverka bebisen, så se till att koppla av, ha kul och ta det lungt.

 Bebisen är fullt utvecklad och är egentligen redo att födas, men växer fortfarande och bildar mer fett, upp till 15 gram om dagen. Om detta är din första graviditet så är det vanligt att förlossningen sker närmare 40 veckor eller kort där efter, medan om det inte är ditt första barn så är det mer sannolikt att du föder tidigt. Se till att väskorna är packade!

Äppel päppel

Lite mellanmål innan Julia o jag ska ut i det vackra vädret! Att fråga henne vad hon vill ha till mellanmål har jag nu lärt mig att inte göra! "kååv" eller "glass!" är väl de ständigt återkommande svaren! Och det skulle bli rätt enformigt att bara servera korv och glass! Nyttigheten kan man ju också spekulera i ;) När äpplet är slut blir det som sagt en promenad i solen! Så vackert ute!

Lycka är...

... när Julia överöser mig med pussar o kramar när jag sitter på golvet o svär över kaminen! :)

Försöker

Idag försöker jag tända en brasa i kaminen! Men hu vad dåligt det går! Kim har nog visat tusen gånger, men ändå så misslyckas jag! Haha! ;) gissar att Kim ler lite när han läser det här! ;) vet ju att det beror på ointresse från min sida, Kim tänder ALLTID kaminen så då behöver jag ju inte lära mig... Och där slocknade den helt! ;)

Promenad

Jag och Julia gick ut i det vackra vädret när morfar hade åkt! Vi gick runt brevlådorna och kvarteret! Superskönt och mysigt! Längtar verkligen efter dagliga promenader och frisk luft! Snart så ;) ikväll blir det Harry Potter del fem! Och lite Kinapuffar på det! ;)

Morfar

Han kom hit tidigt i morse och har lekt med Julia hela dan! Så har jag fått vila! Mycket! Det enda jag gjort idag är att laga mat! Och så dammtorkade jag visserligen när Kim kom hem så han skulle slippa ta all städning själv! Sov en timme på förmiddagen medan Julia lekte med sin älskade morfar och när maten var uppäten o Julia somnat så somnade jag igen, och sov som en sten i nästan två timmar! Jag behövde nog verkligen det! Tror inte ens att jag själv fattar hur trött jag verkligen är! Jag biter ihop alldeles för mycket i vanliga fall! Men idag gjorde jag inte det och oj vad jag insåg hur trött jag är! Skön och lugn dag! Snällt av morfar att komma upp o leka med Julia!

Om...

...man ligger inne och tittar ut kan man tro att det är vår ute! Klarblå himmel och fåglar som kvittrar! Underbart! Har nog aldrig längtat efter våren så mycket som nu! Sol, snödroppar, lekparken, picnickar, cykla, promenader, sjön, värme, myrstackar, gegga, vitsippor, trädgårdsstäda osv... Ja ni hör ju! Längtar!! Att det är minus sju grader utanför dörren idag, det låtsas jag inte om! För i min värld är det sju plus och vår ute!

Ny vecka

Japp, v 37 idag! Julia föddes i v 38! Har hela tiden tänkt o trott att den här bebisen också kommer vilja titta ut några veckor innan, men nu är jag skeptisk! Tror den här bebisen trivs lite för bra i magen ;) nu blir det mysfrukost med varm choklad!

Mvc ringde...

Det har jag ju inte berättat! Och jo då, mina värden var åt skogen! Allihop! Har brist på allt som man kan ha, i stort sett! Så läkaren skrev ut massa tabletter som jag nu ska ta i 1,5 veckas tid och så får vi hoppas att de ska hjälpa!
Om inte, ja då blir det blod eller igångsättning! Vi får se helt enkelt! Som det känns nu, så fattar jag inte hur jag ska orka med en förlossning inom en snar framtid! Är så otroligt matt. Och trött. Och slut. Känner mig som en utkramad trasa!

Men ja, nu hoppas jag innerligt på de här tabletterna som jag hämtade ut idag! Här ska knapras tabletter för glatta livet och oj, vad jag ska bli pigg!
I promise! :)

fika på stan

I eftermiddags åkte jag till stan och blev bjuden på fika av mina gamla kollegor; Susanne o Rodika! Och så blev jag skvalleruppdaterad! Vi satt nästan i 2,5 timme och malde om allting, från bebis i magen till svärmödrar, till moldaviska middagar! Ja, trevligt var det och några timmar rusade snabbt förbi på fiket! Mysigt att träffa dom! Jag saknar dom! Vi hade väldigt kul ihop! :)

När jag kom hem fick jag med mig posten in, och där låg ett vadderat kuvert från min kusin och hennes familj till Julia! Så fort jag kom innanför dörren fick Julia syn på kuvertet och skulle ha det! "Mitt, ket" sa hon och sken som en sol! En fin tröja fick hon i födelsedagspresent av familjen Runemyr! Tack Tack! :)

Föräldrargrupp

Har nästan precis kommit hem från föräldrargruppen! Idag blev vi fem mammor sammanlagt! Mysigt! Och massor av barn förstås! Tre av mammorna har fått småsyskon också, och jag o en mamma till är på gång med bebisar! Så det är kul! Härligt att många är mammalediga igen!

Julia sov till 7:20 idag! Helt fantastiskt! Och pigg var hon när hon vaknade såklart! Hoppas det är en ihållande trend! ;)



Sötisen i sin nya tröja som hon fått av "Miiiaaamm" (William)

Nu är hon på förskolan en stund så får mamman vila och samla lite energi! Har förresten pratat med Mvc idag på morgonen! Och jodå, proverna har kommit tillbaka så idag ska en läkare titta på dom och avgöra vad som ska hända! Men bm trodde att jag skulle få komma till förlossningen idag eller imån och få lite järn! Om nu läkaren blev klar med sitt svar! Så jag hoppas på det! Vill ju hinna få i mig så mycket järn som möjligt innan bebisen vill komma ut! Känns som jag behöver all energi jag kan få till förlossningen!

Saknar...

...vår hund Smilla!


Hon är ju hos fodervärd sen några månader tillbaka, och det är så tomt utan henne! Fast vi vet ju att just nu har hon det så mycket bättre hos Madde o Robin! Men saknar henne gör vi. Mycket.
Vi lämnade bort henne på grund av att vi inte hann/orkade med allt som krävs när man har hund! Hon behövde ju minst en timmes motion varje dag och med mina fogar så funkade det inte!
Så nu bor hon som sagt hos min systers bästa vän Madde och hennes sambo Robin! I göteborg! I en lägenhet! Och stortrivs! Hon ser så lycklig ut på alla bilder vi får och det är skönt! :)

Fredagsplan

Planen för dagen såg ut såhär; tandläkare kl 8:00! Mammagrupp kl 9:30! Fika på stan med kollegorna mina 14:00! Ja ni hör ju! Helt tokigt! Så tandläkaren är avkokad iaf! Mammagruppen ska jag på, det är prio ett! Sen får vi se! En stund i taget! Ska ringa Mvc också och höra vad som hänt mina prover, de har liksom inte hört av sig och idag är det fredag!! Hade gärna fått lite järn i kroppen innan helgen! Får se vad de säger! :)

Fantastiskt!

Alltså vår dotter Julia är helt fantastisk! I natt har hon sovit hela natten, inte vaknat en enda gång! Bara sovit! Dessutom helt utan sin flaska! Hon har i många månader alltid haft sin flaska i sängen och vaknat till när den tagit slut o velat ha mer! Det har såklart resulterat i minst ett blöjbyte på natten, ibland också blöta lakan, och gissa hur kul det är att gå upp o byta sängkläder mitt i skönaste nattsömnen!? Men, inatt har flaskan stått på golvet! Hela natten! Och sovmorgon tar hon, för klockan är 6:40 o hon sover än! Fantastiskt. :)

Trötta jag

Kim o jag har varit i stan en sväng, handlat mat, badbyxor och ätit lunch! Mysig förmiddag helt enkelt! ;) nu när vi kom hem la vi oss för att sova middag och jo visst somnade vi! Blev dock väckta av telefonen! Var precis likadant igår! Fyra minuter längre fick vi iallafall sova idag! ;) Är helt slut o matt efter statsbesöket så i eftermiddag blir det lugnt! Var egentligen bjudna på födelsedagsfika och så var det flitiga lisor ikväll, men nej! Jag orkar faktiskt inte. Sparar den lilla energi jag har till imån! Då jobbar Kim!

Sovmorgon

Idag sov Julia till 6:50! Det är väldigt sällsynt i vårt blåa hus, att hon sover längre än till 06! Så gissa om vi blev glada när hon ropade på oss i morse! 06:50 liksom! Härligt! Det blev dock lite bråttom för det är mycket som ska hinnas på morgonen innan det är dags för förskola! Men vi hann! ;) Det hade snöat inatt! Jag som tänkte senast igår att nu är våren på väg... Men nej! Inte än tydligen! ;)

Hungrig...

...trots att jag åt fyra (!) rutiga Knäcke och en fralla till kvällsmat! Så är jag nu hungrig! Vill dock inte gå upp o fixa fler Knäcke, och att be Kim bre några o sen äta i sängen är heller inte ett alternativ (hatar smulor- speciellt i sängen)! Så jag får nog minsann försöka somna lite småhungrig! Jag kan ju inte vara hungrig, egentligen! Men bebisen och min hjärna vill verkligen ha några rutiga Knäcke till! ;) Det är ju så gott! Hoppas jag vill fortsätta äta rutiga Knäcke när bebisen i magen är född, för då borde jag kunna gå ner mina gravidkilon lätt! Som det är nu så äter jag hellre rutiga Knäcke än godis! ;) Men nu ska jag sova, inte svamla om hunger o rutiga Knäcke nåt mer... Sov gott! ;)

Sötnosen

img_1595 (MMS)

Sötnosen vill göra precis som mamma o pappa! Dricka ur stort glas! Själv! Såklart ;)

Ny design...

... blev det till sist! Ska kika vidare lite till, så slutgiltigt vet jag inte om det är förstås, men nu är jag nöjd för idag iallafall! :) Nu är det hög tid för mästerkockarna! Underbart program! :) me like!!

Så ni vet...

...designen är under uppbyggnad! ;)

Gekåstur!

Så har mannen min och jag varit på Gekås en sväng! Mysigt att få gå där i lite lugn o ro! Fort gick det inte, för jag blev trött rätt fort ;)
Men spjälskydd, mjukisbyxor och tråksaker blev inhandlade! Skönt att ha det gjort! :)



Nu dammsuger Kim, o sen ska vi sova middag innan det är dags att hämta lillprinsessan!
Fortfarande har Mvc inte ringt... Hoppas de gör det snart!

Morgonrutiner

Varje morgon set likadan ut i vårt hus! Vakna- gosa i soffan till Pippi eller Toy Story- gosa lite till- blöjbyte- fixa frukost- äta- duka av o diska- göra i ordning Julia- göra i ordning sig själv- bädda alla sängar- packa dagisväska- och så hinna leka lite mitt i allt! Bär Julia o jg är hemma själva så tar det här många timmar ;) det går verkligen betydligt snabbare när Kim också är hemma! Mysigare är det ju också! Förstås! :)

nya favorituttryck...

...ja det har vår lilla dotter!
"Prova!?" säger hon om allt som ska testas! Hon säger det till mamman o pappan som till slut ger sig o låter henne "prova", såsom att prova ett par alldeles för stora stövlar som hon genast ramlar av!

"Neeej-sluuuta!"

"Glömma den" säger hon och skrattar. Mamman glömmer ta hem posten, eller ta fram ketchupen o då kommer det där uttrycket! ;)

"Min-mitt" "Nåna den" går fortfarande hett i det här huset också! ;)

Söta lilla tvååring säger mamman och ler!

cravings

Den här graviditeten har jag haft några såna ja ;)

Just nu är det rutiga knäckebröd med smör på som är ett måste!


Tidigare har jag haft massa sug efter daim, ananas och semlor bland annat! :)

Konstigt det där, att man kan få ett sånt otroligt sug efter något, man kan verkligen inte låta bli att tänka på det förrän man får äta det!
Rutiga knäcke klassas väl ändå som rätt nyttigt i allafall! ;)

När Julia låg i magen hade jag en period då jag var helt beroende av dom där små tablettaskarna som heter TuttiFrutti! Kim köpte lådvis med såna! ;)

Tandläkare

Trodde aldrig jag skulle tänka den här tanken, men faktum är att det faktiskt är rätt mysigt att gå till tandläkaren! Få ligga där en halvtimme o lyssna på när de pratar om ditt o datt, känna bebis i magen som sparkar och ja, nästan somna! :) var hos tandläkaren idag o tänkte flera gånger att det var mysigt! Lugnt o skönt liksom! ;)

 När jag kom hem gick vi ut en sväng! Är ju ljuvligt väder ute, lite blåsigt o kallt om magen bara... (Kan inte knäppa min jacka) Vi träffade en granne som precis förlorat sin fru i cancer! Sorglig historia som efter två års kämpande nu har fått somna in... När hon blev sjuk skulle de börja leva sitt liv som pensionärer, ut o resa, göra roliga saker, hinna med varann! Men ödet ville annorlunda! Ödet stavades cancer! :( han pratade mycket idag om att ta tillvara på nuet! Leva här o nu! Vem vet vad som händer i morgon? Man kan inte planera sitt liv, för det blir liksom inte alltid som man tänkt sig! Han har ju helt rätt, men ibland är det svårt! Man tar varann för givna, tror att allt ska förbli som det är nu, att man har kontroll... Men i själva verket har man noll koll! Så... Carpe diem för Guds skull!!

Gekås?

Undrar om jag kan komma iväg till Gekås en sväng till innan bebisen kommer... Hade varit bra! Behöver handla såna där tråkigheter som tvättmedel, diskmedel, disktrasor osv... Frågan är om jag orkar!? Det borde vara rätt lugnt med folk där fortfarande, för sportloven drar väl inte igång riktigt än... Ett par mysbyxor skulle vara skönt att få inhandlat också! Så jag har några att byta med när jag måste tvätta de jag har snott från Kim! ;) har verkligen inga kläder att ha på längre! Typ ett par jeans som jag kan klämma ner mig i när jag ska iväg nånstans! O så Kims mysbyxor då! Och ett par hängslebyxor... Fast de spänner väldigt mycket över magen så helst har jag dom inte! Längtar till min vanliga kropp! Kunna ha kläder utan att spräcka sömmar! Snart kan jag ha vanliga kläder igen... Snart! ;)

Morgonmys

Pippi Långstrump och några Vem-avsnitt! Det är vårt morgonmys! :) Julia har sovit gott hela natten! Skönt!! Nu blir det havregrynsgröt och några rutiga knäckebröd med smör på!

Ny blogg!

Så har jag då flyttat över min blogg till den här platsen! Välkomna! Ska se om jag blir nöjdare med den här sidan! Håller just nu på att försöka få till ett snyggt utseende på bloggen bara! Och det är inte det enklaste! Kommer ta tid innan jag är nöjd... :)

Julia förra våren...

Smultronmamman

Livet som lycklig tvåbarnsmamma!

RSS 2.0