Fantastiskt!

Alltså vår dotter Julia är helt fantastisk! I natt har hon sovit hela natten, inte vaknat en enda gång! Bara sovit! Dessutom helt utan sin flaska! Hon har i många månader alltid haft sin flaska i sängen och vaknat till när den tagit slut o velat ha mer! Det har såklart resulterat i minst ett blöjbyte på natten, ibland också blöta lakan, och gissa hur kul det är att gå upp o byta sängkläder mitt i skönaste nattsömnen!? Men, inatt har flaskan stått på golvet! Hela natten! Och sovmorgon tar hon, för klockan är 6:40 o hon sover än! Fantastiskt. :)


Kommentarer
Ninni

Vad är det hon har i flaskan då? Välling? Eller är det den populära vattenflaskan än :)

2011-02-11 @ 10:29:41
URL: http://ninnirunemyr.blogg.se/
Emma

Vatten såklart ;)

2011-02-11 @ 11:48:46
URL: http://smultronmammans.blogg.se/
Camilla

Hej

Vilka var ni på mammagruppen idag?



Hon är ju toppenduktig Julia, hela natten utan flaskan. Jag undrar bara hur ni gjorde?? Felix är värre än vanligt och jag känner att det vore toppen om han klarade sig utan flaskan innan lillbebis kommer. Just nu tar vi varannan natt och är man inte med när han vaknar till med vattenflaskan (han hittar den tyvärr inte själv.) SÅ KRÄVER han jööölk! I natt var jag och hämtade tre flaskor mjölk , natten innan hämtade Håkan två. Natten dessförinnan sov jag bredvid honom hela natten så då klarade det sig med vatten. TIPS?

Ha en härlig helg

Kram Camilla

2011-02-11 @ 17:11:55
Emma

Camilla: det var Ester, Alva, Alva, William o Julia o så alla småbebisar ;) synd att du jobbade!!

Och flaskan, Ja du... Vi har inte gjort nåt speciellt egentligen, mer än pratat med henne om konsekvenserna med att ge flaska på natten, som att vi då måste byta blöja på natten och ibland byta lakan när hon kissat genom! Vi började också för någon vecka sen, att skära ner på flaska dagtid! O sen har natten kommit automatiskt... Svårt att förklara, men ikväll fick hon en halv flaska när hon la sig i sängen o när den var slut så fick hon inte mer! Det godtog hon o nu sover hon gott i sin säng igen!

Hoppas ni får ordning på det, för det är verkligen ohållbart i längden! O flaskan stör ju verkligen deras sömn! Julia var verkligen utvilad när hon vaknade imorse! Mamman o pappan också ;) kramar!

2011-02-11 @ 20:26:50
URL: http://smultronmammans.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Smultronmamman

Livet som lycklig tvåbarnsmamma!

RSS 2.0